Ajuntament de Sant Guim de Freixenet Administracions públiques Sant Guim de Freixenet Lleida

L'EMM participa en les diferents activitats de celebració del 25è aniversari de l'ACEM

04/05/2018

Aquest curs, l’Escola Municipal de Música de Sant Guim de Freixenet participa en les diferents activitats que s’han organitzat en motiu del 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM).

Per celebrar aquests 25 anys, entre els mesos de febrer i juny de 2018, s’han dut i es duran a terme diverses trobades musicals a diferents ciutats de Catalunya i un macroconcert, que clourà tots els actes.

L'Escola de Música de Sant Guim s'ha inscrit a participar en les següents activitats:

Trobada Fiddle (corda fregada) amb 1.200 músics, el diumenge 4 de febrer al Museu Nacional d'Art de Catalunya de Barceona.


Trobada de Cor amb 1.700 cantaires, el dissabte 3 de març al Pavelló Nou Congost de Manresa.

Trobada de Guitarres i Baixos amb 800 músics, el dissabte 10 de març al Pavelló Barris Nord de Lleida.

Trobada de Banda (instruments de vent) amb 1.600 músics, el diumenge 18 de març al Tarraco Arena de Tarragona. El planning de totes aquestes trobades ha estat un matí de treball i assajos en grup (alumnes i professors participants), on s’ha treballat un repertori triat especialment per l’ocasió, i a la tarda s’ha dut a terme un concert obert al públic per tal de presentar el treball fet durant la jornada.

Com a tancament dels actes de celebració, el diumenge 10 de juny de 2018 a les 13 h, es durà a terme un concert multitudinari amb la participació del 6.500 alumnes d’arreu del país al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat, en el que els alumnes de l’escola de Sant Guim també comptem participar-hi.